torsdag 15 januari 2009

En liten sistaminutenpåminnelseIkväll klockan 20.00 visar SVT äntligen den första delen av Stephen Frys hyllade dokumentärserie "Att leva med HIV", som visades i Storbritannien redan 2007. Missa inte!

4 kommentarer:

Ylva sa...

Haha, jag gjorde precis samma påminnelse på min blogg för en stund sedan..
Aaah, suck. Denna Stephen... Man kan inte få för mycket av honom. Och bra program gör han också.

Helena sa...

Hehe, såg precis att du också TV-tipsats, förvånande nog... :) Vad tyckte du? Jag tyckte det var otroligt fängslande utan att bli spekulativ feelbad-TV. Stephen var precis lagom personlig, gjorde kloka observationer och hans intervjuobjekt var intressanta. Han gör fantastiskt bra program, inget snack om saken, men nu hoppas jag att det kommer en ny roman snart! The Stars' Tennis Balls var något av en besvikelse, men jag hoppas på något i stil med The Liar eller Making History. Alternativt en ny, stor filmroll. Mer Stephen, helt enkelt.

Helena sa...

TV-tipsat (utan s!) skulle det stå såklart.

Ylva sa...

Jag har både tv-tipsat och tv-tipsats!
Jag håller med - folket vill ha mer Stephen.
Han är alltid bra men man måste gilla honom för att köpa programmet, precis när M Palin åker jorden runt och allt vad han gör. Och David Attenborough. De sätter alla en mycket personlig prägel på sina program - vilket jag gillar, eftersom jag gillar gubbarna i fråga!
Funderar på att köpa Fry in America på dvd, för här verkar den ju inte sändas.