söndag 24 februari 2008

"Dig, Lazarus, Dig" - Nick Cave & The Bad SeedsNu ligger Nicke Grottas nya singel, "Dig Lazarus, Dig" från kommande skivan med samma namn, ute på nätet. Jag gillar låten. Tror jag. Har lite svårt att fokusera på något annat än Nicks hemska mustasch som får honom att se ut som en slovensk hallick. Shave, Nicholas, shave!

6 kommentarer:

Jessica på Sapere Aude sa...

Hela estetiken är... eh... ganska märklig, nej? Och så... perky?

Ah, ser ändå fram emot koncerten som tusan. Ska du dit?

The Girl Least Likely To sa...

Jessica: ja, märklig och perky i en rätt bisarr kombination. Men skit samma, det är ju Nick!

Konserten krockar med dagen jag ska springa Göteborgsvarvet. Om någon för fem år sedan hade sagt till mig att det skulle komma en dag då jag skulle välja att springa en halvmara före att se Nick Cave live skulle jag skratta. Länge. Men nu är jag där. Såg Nick på Cirkus 2001 och tyckte det var helt magiskt. Är inte förtjust i valet av arena, så det känns märkligt nog okej att missa. Men jag kommer säkerligen ångra det här intressanta valet både en och två gånger.

Jessica på Sapere Aude sa...

Wow, byta Nick mot springa halvmara... Det är verkligen inte illa. Karaktär, etc!

bokmalen sa...

Vinn en bok!

Genom att svara på några frågor om bla senast lästa bok så har man möjlighet att vinna en bok som heter "15 gånger Asien" som är en reseskildring. Jag har själv läst boken och rekommenderar den.

15 resenärer ger sin bild av en liten del av Asien. Det handlar om starka upplevelser, möten med människor och främmande kulturer, och tankar som uppstår i samband med dessa. Det handlar också om äventyr, naturupplevelser, och meditation. Länder som är representerade i boken "15 gånger Asien" är Indien, Singapore, Laos, Vietnam, Thailand, Kambodja, Malaysia, Indonesien, Kina och Bangladesh. Länk till utlottning av boken: http://www.boktipset.nu/senastenytt.html

Teclado e Mouse sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Teclado e Mouse, I hope you enjoy. The address is http://mouse-e-teclado.blogspot.com. A hug.

Anonym sa...

Tak for de interessante oplysninger