tisdag 8 januari 2008

VILL HA!

Apropå de lovecraftianska inslagen i John Ajvide Lindqvists läskiga julrysare, I give you...

MJUKIS-CTHULHU!Ett måste för varje lovecraftian med självaktning, non? På den här sidan kan man beskåda fler Cthulhu-mjukisdjur. Min favvo är Santa Cthulhu, som effektivt sammanflätar två av mina besattheter: jul och H.P. Lovecraft. Fint som snus!

Cthulhu-dockan som går att köpa på darling Science Fiction-bokhandeln är ännu finare:

6 kommentarer:

Hans Persson sa...

En mjukiscthulhu sitter sedan ett par år på hörnet av min datorskärm. Med tanke på årstiden är han(?) just nu försedd med luciakrona.

The Girl Least Likely To sa...

Gulligt med luciakrona! Såg även att det finns Cthulhu-mjukisar i julstrumpemodell.

Anastasia sa...

En kollega på mitt gamla jobb betällde den klargröna till sin man och var helt lycklig över att ha hittat världens bästa julklapp. Tyvärr visade det sig att Cthulhu var på backorder och mannen fick nöja sig med en Wii. Den är så söt!

Maria sa...

Åh, så fin! :D

Science Fiction-bokhandeln i Malmö sa...

Ännu fler roliga saker finns hos HP Lovecraft historical society: http://www.cthulhulives.org/store/store.lasso
Många av tröjorna finns även att köpa i Sverige, i en viss bokhandel ;) Så även de oundgängligaste julskivorna A very scary solstice och An even scarier solstice. Litet sent nu kanske, men det är ju några dagar kvar till tjugondag Knut... tid ännu att njuta av såna klassiker som "I saw mommy kissing Yog-sothoth", "I'm dreaming of a dead city" och "Oh come all ye Olde Ones"
/Karin, Nerd Central

The Girl Least Likely To sa...

Oooh, mitt nördhjärta svämmar över av lycka! Tack för initerade tips, Nerd Central-Karin!

PS: Keep up the good work! Scifi-bokhandeln, jag älskar er. Har dock aldrig besökt Malmö-filialen, men nästa gång jag befinner mig i rikets tredje största stad (eller tredje rikets stad, som den stackars politikern råkade säga...) kommer jag och hälsar på!