torsdag 17 januari 2008

Tonight's the night!

Förresten...

I kväll är det dags! Lånelistan, den digra, ligger i handväskan, jag har stämt träff med min make, som också ska bli med lånekort igen, vid tidskriftshyllorna halv sex. Allt är klart för en afton bland böcker, nyinsatt linoleum och snälla bibliotekarier. Återkommer med besöksrapport i morgon!

8 kommentarer:

Patrik sa...

På en tema döden-festival borde Joan Didion stå på största scenen prime time. Är mitt uppe i Ett år av magiskt tänkande för tillfället, älskar den.

Sara sa...

http://193.10.144.137/svfilm08v/film/film_l.cfm?PK_Film_ID=137

Vad tror du?

The Girl Least Likely To sa...

Patrik: The Year of Magical Thinking är helt makalös. Borde läsa om den i samband med min morbida lilla festival, ja. :) Den är omnämnd i Fjärilen i min hjärna också. Så fint och sorgligt, det där med skorna som hon inte kan slänga.

Ka sa...

Bibblo-pepp från bibblan: det är perfekt bibblaväder och om vi har tur kommer regnet till kvällen... /Ka som jobbar sent

Alwilda sa...

Wiii, jag blev så inspirerad att jag smet dit redan igår! Som tur var hade jag bråttom (sprang dit på rasten), annars hade jag väl fått ringa efter en flyttbil för att ta mig hem ... Men det får bli ett besök till snart, det förstod jag ju. Med bil. :-)

The Girl Least Likely To sa...

Ka: Trevligt att höra. Pepp, pepp!

Alwilda: Jag kommer att ta mig hem med bil, så the sky (eller rättare sagt the Peugeut) is the limit.

ida sa...

åh, det är så roligt, ibland när jag ställer upp böcker på mitt bibliotek kan jag tänka "ja, den här låntagaren måste ha precis samma smak som thegirlleastlikelyto tänk om de visste! det låter ju såklart helt stört nu i nerskriven form men äsch, det får jag bjuda på.
mycket roligt att läsa om dina biblioteksprojekt iaf.

Helena sa...

Ida: Inte alls stört. Sjukt smickrande och roligt, däremot! :)