torsdag 1 november 2007

Skräckprat: uppdatering

Skräckpratet i Var fjortonde dag gick bra, tror jag, även om fyra minuter är på tok för kort tid för ett så fascinerande ämne som skräck. Bloggläsare kommer att känna igen sig: fokus på den subtila, krypande skräcken, de två herrarna James, yada yada. Passade på att dissa alla amerikanska remakes på asiatisk skräckfilm också. Jag lägger ut länk så fort jag vet mer om sändningstider.

6 kommentarer:

Anastasia sa...

Lite annat ämne, men ett du kommer uppskatta: jag läste någon annanstans (inte på Comingsoon) att Chris Carter ska regissera nya X-filesfilmen och att han uttalat sig om varför de fick eld i baken och började produktion nu: studion blev lite skraja för att den kommande författarstrejken skulle lägga projektet på hyllan i flera år och brstämde sig för att det var dags.

...OMG!!! Plus att de ska filma i Vancouver fr.o.m. december - jag måste övertala Sarah att köra mig dit över nyår så vi an STALKA.

Jag har ett väldigt rikt intellektuellt liv (det är mitt jobb!) men ibland vill man bara koppla bort.

The Girl Least Likely To sa...

Jag är ledsen att jag låter som en trasig skiva. However...

OMG! OMG! OMG!

Gud, klart du måste stalka! Ska ni fira jul i Seattle?

Anastasia sa...

Jag vet!!! OMG!!! Yep, jul i Seattle - jag hade hoppats på nyår i DC men det blir lite dyrt för henne tyvärr. Så nu hoppas jag på nyår i Vancouver. Guuuuud - de sa även att filmen har ett tentative release date någon gång nästa sommar. Jag kommer vara här - kom till DC så kan vi ha en ultimat X-filesupplevelse!!!

Martina sa...

Jag brukar läsa din blogg regelbundet och har nu vidarebefordrat en utmaning till dig på min blogg, om du är sugen. Vore kul att läsa dina svar på den utmaningen!

The Girl Least Likely To sa...

Martina: Kul! Jag ska svara så fort jag hinner.

Maria sa...

haha bra at du fick in en diss mot amerikanska remakes av asiatiska skräckfilmer. det är mitt hat.