tisdag 27 november 2007

Dagens hat

Dagens, nej veckans, för det här börjar verkligen bli en inre följetong av gnäll och uppdämda frustrationer, hat: att ALLA bussar har kass belysning. Hallå SL, abibliofobiker med massa bra läsmaterial i handväskan sitter i mörkret och svär över förlorad lästid! Hur ska man fördriva 25-30 minuters kollektivåkande om man inte får läsa?

8 kommentarer:

Katarina sa...

Det brukar väl finnas en liten lampa man kan tända i taket ovanför sätet? I alla fall på våra bussar här i Götet. I och för sig kass belysning, men man kan skymta boken i alla fall. :)

Anna sa...

man ska akta sig för att sätta sig i främre delen av bussen, där är det sämst belysning, förmodligen för att det inte ska störa chauffören.

elin sa...

med LJUDBÖCKER!

Johanna K sa...

Pannlampa!

Martina sa...

http://www.coolstuff.se/p797/Boklampan.html

The Girl Least Likely To sa...

NEJ! Ingen liten lampa ovanför sätet. Eftersom jag åker hem i beckmörker är det här minst sagt beklämmande. Överväger starkt att införskaffa pannlampa.

AnnCharlott sa...

Vi kanske borde skicka en protestlista till SL för det där med dålig belysning har jag också retat upp mig ordentligt på.

The Girl Least Likely To sa...

Anncharlott: Jag är med på protestlista! Skönt att höra att det inte bara är jag. De där lysrören i mittgången (som dessutom ofta är trasiga) räcker inte!