onsdag 25 juli 2007

Världens godaste läsk?Jag saknar dig redan. Någon som vet ifall det går att få tag på Portello light i Stockholmstrakten? Snart överväger jag och maken att köra i sporrsträck upp till bryggeriet i Sundsvall. Coca-Cola, släng dig i väggen.

5 kommentarer:

Hanna (hannasandstedt@msn.com) sa...

Hej på dej Helena! Hittade hit från Ullis blogg!! Kul att läsa din blogg! Verkligen! Kul att se vad som händer i ditt liv!Man fattar inte vart tiden tar vägen alls!...Sist vi sågs så var vi på Bio, stepfordwifes ellerhur?!!

Jag tyckte INTE det räckte med 2 barn så jag "övertalade" Johan om att 3 var det perfekta antalet=) Så nu har vi en liten 1 åring (Novali) hemma och så Mira 5 år och William 3 år i augusti..haha..och jag pluggar till SSK:a..Fullt upp!
Appropå Portello så är den supergod, menar du att den finns i light??? Johan e ju från kramfors och han är frälst i den läsken! vet inte om den finns här, tror inte det..?? Supersnygg du var på ditt brölopp!!!Massa kramar //Hanna

masha sa...

jag tror att jag kanske kan ha sett den på hemköp i mörby. jag minns i alla fall med säkerhet att de hade trocadero light, vilket inte heller är fy skam.

The Girl Least Likely To sa...

Hanna: Hej, gud var roligt att du hittat hit! Det måste ha varit när vi såg Stepford Wives som vi sågs sist, ja. :) Kul att höra att allt är bra med dig, Johan och barnen. Vi borde styra upp något snart! Och ja, Portello finns i light, och den smakar faktiskt exakt likadant som originalet. Jag hamstrade flera liter när vi var uppe i Kalix, men de är redan slut. :( Vanlig Portello går dock att hitta lite varstans, bland annat på Vivo i Trollbäckens C, vilket är nice eftersom Anders och jag flyttar till Gudöterrassen i september. Mmm, det händer mycket i mitt liv!

Masha: Åhå, Hemköp i Mörby, eh? Låter som om jag får ta en liten field trip dit snart. Trocca light är ju också grym.

anastasia sa...

Gud, jag trodde att den hette Portobello och tänkte fan, har den imaginära W11-eliten skaffat sig en egen läsk nu också (bitter). Kul att se att den är från Norrland!!!

Patrick S sa...

Portello är väldigt god, men det finns mer eller mindre godare varianter. Den en och halv-liters flaskan med grön etikett, som man kan till exempel hitta i Mariatorgets Hemköp i Stockholm, är sådär ärligt talat. Zeunerts Portello är däremot outstanding. Jag har bara hittat det i 33 cl-glasflaska på Edenborgs Café på sistone. Minns att Zeunerts hade den som petflaska förr i tiden. Men godast är en colombiansk läsk som heter Colombiana. Jag drack den som fan när jag var ung och blev helt paff när jag hittade smaken här i Sverige i form av Portello. Colombiana är rött och inte brunt, och har en aning starkare smak, och är litelite sötare. Om nån är i Colombia eller nån av grannländerna nån gång (eller i Miami, finns att köpa överallt där) testa, du kommer inte ångra det.